DR JESSE VAN VLIET

CONTACT INFO


+32 14 406750

secretariaat.nko@azturnhout.be

Afspraak maken


Een korte samenvatting van haar Curriculum.

Dr. van Vliet studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen waar ze in 2001 afstudeerde met onderscheiding.

Reeds in haar geneeskunde jaren groeide haar interesse in de diversiteit van de Neus, Keel en Oor pathologie. Na het behalen van haar artsendiploma heeft zij eerst een extra opleidingsjaar chirurgie gedaan wat haar interesse in het chirurgisch aspect van de NKO alleen maar heeft aangewakkerd.
Tijdens haar specialisatie jaren NKO via de Universiteit Antwerpen heeft ze de mogelijkheid gehad om te zien en leren van ’s werelds meest gerespecteerde NKO specialisten in België, Nederland en Engeland (Cambridge University).

Mede door haar extra jaar chirurgie bleek al snel dat zij over chirurgische vaardigheden beschikte die ze maximaal wilde benutten binnen haar specialisatie. De stap naar de (esthetische) neuscorrecties was gezet.

In 2007 is zij afgestudeerd als NKO specialist.

Haar voltijdse aanstelling in Turnhout volgde pas één jaar later, waardoor zij tijd en ruimte had om zich nog verder te verdiepen in de (plastische) neuschirurgie binnen het NKO domein.

Sindsdien woont zij jaarlijks nationale en internationale congressen bij over (plastische) neuscorrecties en bezoekt regelmatig verschillende internationaal gelauwerde NKO chirurgen gespecialiseerd in neuschirurgie. Zij is lid van de Belgische Vereniging voor ORL en Hals Chirurgie, en van de European Rhinoplasty Society.

Vandaag is zij binnen AZ Turnhout werkzaam als algemeen NKO arts met extra specialisatie in neuscorrecties en stemaandoeningen. Op dit moment is zij tevens diensthoofd van deze associatie en heeft zij aanvraag gedaan om in 2021 stagemeester te worden voor NKO specialisten in opleiding.Campus Sint Jozef


Steenweg op Merksplas 44
2300 Turnhout, België

Polikliniek 1e verdieping

Website

E-mail: Secretariaat.nko@azturnhout.be

Tel: +32 14406750

Campus Sint Elisabeth


Rubensstraat 166
2300 Turnhout, België

Polikliniek 3e verdieping

Website

E-mail: Secretariaat.nko@azturnhout.be

Tel: +32 14406750

Direct contact