Recensies

Tevreden patiënten


Recensie Dr. Van Vliet

Behandeling: neustipcorrectie

Na een grondige zoektocht naar een geschikte chirurg kwam ik uit bij Dr. Van Vliet. Ik koos haar boven alle anderen omdat zij als geconventioneerd NKO-arts supergespecialiseerd is in esthetische neuschirurgie en nog steeds actief betrokken is bij de evolutie op dit vlak wereldwijd. Dat ik hiervoor enkele keren naar de andere kant van het land moest reizen nam ik er graag bij.
Tijdens de 1ste consultatie nam ze de tijd om te luisteren naar wat mij ongelukkig stemde over mijn neus en voelde ik me erg begrepen. Ze kon heel nauwkeurig benoemen wat er voor het plompe, mannelijke uiterlijk van mijn neustip zorgde en wat er nodig was om hier een meer vrouwelijke, verfijnde neus van te maken. Bovendien kon ze mij geruststellen met haar visie en werkstijl omdat ze houdt van een natuurlijke look en een subtiele, voorzichtige aanpak. Ik hoefde ook die dag nog niks te beslissen.
1 week na de operatie was mijn neus pijnloos genezen en mochten de hechtingen eruit. Het resultaat is bijzonder goed gelukt. Ongelofelijk hoe naturel mijn neus eruit ziet, alsof er niks gebeurd is en toch werd aan elke wens voldaan én herken ik mezelf nog. Alleen past mijn neus nu perfect bij de rest van mijn gezicht, mooi in proportie. De reacties van mijn partner, familie en vrienden bleven niet uit: ‘knap werk, heel sterk, meesterlijk, indrukwekkend, wat een superprestatie!’ Het resultaat overtreft alle verwachtingen. Ik kan niet gelukkiger zijn. Bij Dr. Van Vliet is je neus in gouden handen!

A.S. uit Ieper
Gedurende jaren was ik onzeker over mijn neus, als  kind was ik tijdens het turnen op mijn neus gevallen, met alle gevolgen van dien. Na lang wikken en wegen had ik besloten om mijn neus te laten rechtzetten, zowel mijn neustussenschot als uitwendig een correctie. Nu moest ik alleen nog een goede chirurg vinden. Na wat opzoek werk ben ik bij dokter Van Vliet terecht gekomen. Tijdens een eerste consultatie werd besproken wat me stoorde, welke klachten ik had etc. Daarna werd een volgende afspraak ingepland om een aantal onderzoeken uit te voeren (sinussen, allergie, …). Dokter Van Vliet was altijd heel vriendelijk en bereid om al mijn vragen te beantwoorden. De dokter had ook een morphing gemaakt om een beeld te schetsen van hoe mijn neus er na de operatie zou uitzien. Ik vond dit er zeer mooi uitzien en was heel enthousiast! Ondanks mijn positieve ervaring tot dan toe was ik toch nog sceptisch, het is en blijft tenslotte je gezicht waaraan je laat werken. Uiteindelijk ben ik na wat research in contact gekomen met iemand die door dokter Van Vliet was geopereerd. Ze had me de voor en na foto’s gestuurd en dit was een super mooi resultaat! Zij was ook tevreden en vond dat het herstel goed was meegevallen. Toen heb ik de knoop doorgehakt en een operatie bij dokter Van Vliet ingepland.

Op het internet lees je heel uiteenlopende verhalen over neuscorrecties. In alle eerlijkheid, de operatie is goed meegevallen. Toen ik wakker werd, had ik lichte pijn maar met medicatie is deze pijn goed te onderdrukken. Ik was ook zeer bang voor de befaamde neuswieken (alias neustampons). Deze werden verwijderd voor ik naar huis ging. Het verwijderen van de wieken deed geen pijn, integendeel, na het verwijderen kon ik na al die jaren terug ademen door beide neusgaten, letterlijk een verademing dus. Het verdere herstel verliep ook zeer vlot… Ik had minieme last van zwelling en blauwe plekken. Na twee weken werd het gipsverbandje verwijderd. Ik was zeer nerveus en nieuwsgierig, benieuwd en bang voor het eindresultaat. Opnieuw werd ik zeer positief verrast door het mooie resultaat. Er was maar heel weinig zwelling en ik had het neusje dat ik altijd al wou…

Nu ik deze review schrijf, is mijn operatie ondertussen al 6 weken geleden. De zwelling is nog minder geworden en ik vind mijn neus nog elke dag mooier worden… Ik ben dus zeer tevreden dat ik mijn neus heb laten corrigeren door dokter Van Vliet. Ik was altijd goed geïnformeerd, ik ben steeds goed verzorgd geweest en het eind resultaat vind ik zeer mooi, bedankt!

I.M. uit Herentals

Campus Sint Jozef


Steenweg op Merksplas 44
2300 Turnhout, België

Polikliniek 1e verdieping

Website

E-mail: Secretariaat.nko@azturnhout.be

Tel: +32 14406750

Campus Sint Elisabeth


Rubensstraat 166
2300 Turnhout, België

Polikliniek 3e verdieping

Website

E-mail: Secretariaat.nko@azturnhout.be

Tel: +32 14406750

Direct contact